Hete Kolen

Amersfoort

BBQ Eetkeuken

 
 

HETE KOLEN RESERVEREN

 

Op dit moment zijn we druk bezig om de precieze invulling van de aankomende periode vorm te geven.

Zo zijn we voor onze nieuwe zomerkaart de puntjes op de i aan het zetten, maken we een gepaste indeling voor ons restaurant én terras en zijn we ook lekker druk met alles nóg mooier aan te kleden dan vorig jaar. We zullen de uitwerkingen natuurlijk zo snel mogelijk met jullie delen, maar voor nu vragen we hiervoor nog even jullie geduld!

 

Wat wel al duidelijk is, is dat we jullie gaan ontvangen in een vroege shift en een late shift (de precieze tijden zullen we op een later moment naar jullie communiceren).

 

Reserveringen hiervoor kunnen ALLEEN via de mail gemaakt worden, via reserveren@hete-kolen.com met je naam, telefoonnummer (!), de gewenste datum, gewenste aantal personen en de voorkeur voor de vroege of late shift. 

HETE KOLEN THUIS

We hebben de toppers van onze kaart voor jullie verzameld in een mooi pakket voor op je eigen barbecue (maar in de pan of oven kan natuurlijk ook). Je kunt hier lekker met z’n tweeën van eten en bestaat uit een half kippetje, entrecote (200 gram), een rack ribs (inclusief zoete- en pittige glace), bbq-saus, gevuld bbq-brood, cornsalsa en rauwkostsalade. Jouw thuisdiner goed afsluiten doe je met onze chocolademousse en pompoen-cheesecake. Nog meer genieten? We doen er graag een flesje van onze exclusieve Machoman voor je bij.

Dit is hoe het werkt: Je bestelling kan per email naar reserveren@hete-kolen.com of een whatsapp bericht naar Jimmy via 06-46577023. Geef even aan voor hoeveel personen je wilt en je adres erbij. Betalen kan via Tikkie of met gepast contant geld. Omdat ook nu alles dagvers en huisgemaakt is, is het voor ons belangrijk dat wij je bestelling voor 15:00 uur binnen hebben. Wij zullen deze dan rond 18:00 uur kosteloos bij je bezorgen in Amersfoort.

BBQ-pakket voor twee personen €49,50
Fles Machoman €27,50

Toch liever wachten tot je weer bij ons kan aanschuiven? Bestel alvast een cadeaubon vanaf €25,- die je kan besteden bij je volgende bezoek.

We kijken er erg naar uit jullie over een paar weken in goede gezondheid weer te mogen ontvangen!

Liefs,

Team Hete Kolen

 
Over Ons

Hete Kolen

Op Hete Kolen grillen, bakken, roken & braden onze chefs Jimmy, (grote) Tom, (kleine) Tom, Quinthin en Casper no-nonsense vlees- en visgerechten.

Koken met liefde, smaak en aandacht staat bij ons op nummer één.

Of het nu om een saus, rub of marinade gaat. We experimenteren en testen net zo lang tot we overtuigd zijn dat het klopt.

Voel je thuis in onze keuken, schuif lekker aan en wij doen de rest.

 

CONTACT

Tel. 085 016 0026

KRANKELEDENSTRAAT  7  

3811 BN AMERSFOORT

 
 

Volg ons op:

©2019 Heten Kolen Amersfoort